Greek American Media

Ρωσία – Δικτατορευόμενη Δημοκρατία, και σε ισχύ από αύριο 4 Ιουλίου οι συνταγματικές αλλαγές

Σε ένα παράλληλο δημοκρατικό σύμπαν όπου η δικτατορευόμενη δημοκρατία βρίσκει εφαρμογές μέσω εκλογών, στην Ρωσία του Βλαδίμηρου Πούτιν, προχωρούν αυριο 4 Ιουλίου, στην εφαρμογή των συνταγματικών αλλαγών που ψηφίστηκαν σε ποσοστό 77,92%, εν αντιθέσει με το 21,27% που είπε «όχι» σ’ αυτές….

Ο Πρώην Αποικιακός διοικητής των Μυστικών Υπηρεσιών (KGB) Ανατολικής Γερμανίας, της Κομμουνιστής USSR (Βλέπε Φωτογραφία του Πούτιν με στολή της KGB δεξιά), και άρχοντας της Ρωσίας εδώ και 21 χρόνια είτε ως πρωθυπουργός είτε ως πρόεδρος, μέσω της κατά τα αλλά “δημοκρατικής” συνταγματικής αναθεώρησης η οποία ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες, διορίστηκε απόλυτος άρχοντας της Ρωσίας για 16 ακόμη μόνο χρόνια!!!

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν, σε ηλικία 68 ετών, ξανά έκανε συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, αλλαζοντας το σύνταγμα και τους νόμους, και με “δημοκρατικότατο” τρόπο κλείδωσε την καρέκλα του μέχρι την ηλικία των 84 ετών!!!

Υπενθυμίζεται ότι οι Ρώσοι πολίτες μέσω αυτής της αποκλίνουσας δημοκρατικής πρακτικής, ενέκριναν τις συνταγματικές αλλαγές, που δίνουν το δικαίωμα στον πρόεδρο Πούτιν να παραμείνει στην προεδρία έως το 2036, σε ποσοστό 77,92%.

Με το ίδιο διάταγμα δίνεται εντολή να δημοσιευθεί επίσημα και χωρίς καθυστέρηση μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος για την συνταγματική αναθεώρηση, το Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τις αλλαγές που έχουν γίνει, στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης.

By Alex Ammohostianos