Νέο τραγελαφικό Σκάνδαλο για τον αρχηγό της  “Ελληνικής Λύσης” κ. Βελόπουλο, ο όποιος φέρεται να παρουσιάζει στο βιογραφικό του, ψεύτικα ακαδημαϊκά διπλώματα από Κύπρο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κ. Βελοπούλου στο Διαδίκτυο και στο www.velopoulos.gr , αλλά και στο Ελληνικό wikipedia στην ιστοσελίδα el.wikipedia.org/wiki/Κυριάκος_Βελόπουλο ο αρχηγός της “Ελληνικής Λύσης” δηλώνει πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου με δίπλωμα στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό, αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία!!!

Παρουσιάζουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες για να αποδείξουμε του λόγου το αληθές, γνωρίζοντας πως τα γραπτά στις επίσημες σελίδες θα αλλάξουν σύντομα…

Φωτογραφία από τον επίσημο ιστότοπό του κ. Βελοπούλου 

Στο βιογραφικό του κ. Βελοπούλου (Το άλλαξε μετά την δημοσίευση του σκανδάλου) διαβάζουμε αυτολεξεί:

“Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο  Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία…”

Παρόμοιο μοτίβο με λίγες αλλαγές και στο el.wikipedia.org/

-Βλέπε Φωτογραφία πιο κάτω-

ΚΑΙ ΙΔΟY ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Όπως πληροφορούμαστε από την Κύπρο και διαβάζουμε από το Sigmalive:

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με γραπτή του ανακοίνωση, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ανωτέρω ισχυρισμούς του Έλληνα βουλευτή, και αναφέρει χαρακτηριστικά

“Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου”,.

Το τραγελαφικό της ιστορίας είναι ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου, δεν προσφέρει καν πτυχίο “Επικοινωνίας” ή “Ελληνικού Πολιτισμού”, όπως αναφέρεται στον ανωτέρω ισχυρισμό.

Παραθέτουμε πιο κάτω σχετικούς συνδέσμους από το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Επίσημη Σελίδα)

Πανεπιστήμιο Κύπρου (wikipedia)

Έρευνα Alex Ammohostianos

Πηγές: – Πανεπιστήμιο Κύπρου – Sigmalive –

Cover Photo by: Κυριάκος Βελόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here