Απίστευτη κόντρα ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Φοίβο Κλαυδιανό, εξελίχθηκε εχθές μπροστά στις κάμερες.

7 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα Ελληνικό δημοσιογραφικό μπάχαλο με υπογραφή Φοίβου Κλαυδιανού…

Η άγρια κόντρα που εξόργισε τον προκλητικό σε ορισμένα σημεία Υπουργό, και έφερε τους παρουσιαστές και τον καλεσμένο τους στα πλατό του ΣΚΑΪ στα άκρα, ξεκινά στο 14:21 του  VIDEO, όταν ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός θέτει την ερώτηση του προς τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η ερώτηση του κυρίου Κλαυδιανού ήταν διάρκειας ενός λεπτού και 31 δευτερολέπτων (στο 15:52). 

Και ο καβγάς αρχίζει

Από το 15:52 του  VIDEO, που ξεκινά ο Υπουργός στην προσπάθειά του να απαντήσει, και μέχρι και το 21:23 (7 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα), ο Υπουργός προσπάθησε να απαντήσει  διακοπτόμενος σε συχνότητα μια διακοπή κάθε 3 με 7 δευτερόλεπτα. Στο προαναφερόμενο χρόνο “απάντησης” του Άδωνι Γεωργιάδη, ο μέγιστος χρόνος που αφέθηκε ο υπουργούς να μιλήσει χωρίς να τον διακόψει ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός ήταν στην καλύτερη περίπτωση 16 δευτερόλεπτα (στο σημείο 17:45 – 18:01 του VIDEO).

Στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο των δύο λεπτών, από την μια έχουμε την εκνευριστική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Ελλαδίτη δημοσιογράφου, αλλά από την άλλη έχουμε και τον Έλληνα Υπουργό σε μια στιγμή αγανάκτησης και εκνευρισμού να χαρακτηρίζει “άσχετο” τον Φοίβο Κλαυδιανό κίνηση που έφερε την κατάσταση στα άκρα.

Τελικά μετά τα 7 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα Ελληνικής Δημοσιογραφικής “Μαγείας”, ο Άδωνις καταφέρνει να μιλήσει για 39 δευτερόλεπτα (από το 21:23, μέχρι το 22:02), και η ιστορία με τους δύο “αντιμαχόμενους “, ο ένας να ρώτα και ο άλλος να απαντά χωρίς να του δίνετε η ευκαιρία απάντησης, να συνεχίζεται ευτυχώς σε πιο ήπιους τόνους ανάμεσα στους δύο, μέχρι το κλείσιμο του VIDEO.

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα  2 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα (από το 25:10, μέχρι το 27:39) όπου οι τέσσερις δημοσιογράφοι ή και παρουσιαστές του ΣΚΑΪ, μιλάνε όλοι την ίδια στιγμή και επιτίθενται ο ένας στον άλλο. 

“Απολαύστε” το VIDEO

By Alex Ammohostianos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here